7 BÝN 256 SENTETÝK HAP ELE GEÇÝRÝLDÝ: 1 TUTUKLAMA
Mersin’de jandarma ekipleri uyuþturucu madde ticaretine yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda 7 bin 256 adet sentetik ecza hapý ele geçirildi. Gözaltýna alýnan 1 þüpheli tutuklandý.
Yeniþehir ilçesinde bir þüphelinin uyuþturucu madde ticareti yaptýðý bilgisi üzerine çalýþma baþlatýldý. Teknik ve fiziki takibin ardýndan düzenlenen operasyonda þüpheli yakalanarak gözaltýna alýndý.
Þüphelinin ev ve eklentilerinde yapýlan aramalarda 7 bin 256 adet sentetik ecza hapý ele geçirildi ve haplara el konuldu.
Jandarmadaki iþlemlerinin ardýndan adliyeye sevk edilen þüpheli, daha sonra mahkeme tarafýndan tutuklandý.
SUN RTV | Mersin | Kurumsal Web Sitesi | www.sunrtv.com.tr | © Copyright 2021-2026 Tüm Haklarý Saklýdýr.
URA MEDYA


